Eger leghangulatosabb bioboltja

A Super Fat Burner olyan speciális összetevõket tartalmaz, amelyek mind a fogyókúra eredményességét szolgálják. 

Négyféle összetevõje külön-külön is segítséget nyújthatnak a diéta során, így együtt alkalmazva õket pedig különösen hatékonyak.

Az L-karnitin részt vesz a sejtszintû zsíranyagcserében és az energiatermelõ folyamatokban. Elõsegítheti a megfelelõ izommûködést.

 

A zöld tea kivonata, az EGCG hozzájárulhat a szervezet energiatermelésének és zsíranyagcseréjének növeléséhez. Segíthet a normális testtömeg megtartásában és a testtömeg szabályozásban. Hozzájárulhat a test zsírtartalmának csökkentéséhez. Segítheti a zsírsavak lebontását, elősegítheti a zsírsav oxidációt.
Egészséges étkezéssel és testmozgással alkalmazva elősegítheti a testtömeg szabályozást.
 

A termékben lévõ CLA (konjugált linolsav) kedvezõ hatással lehet a zsír/izomszövet arány alakulására, valamint csökkentheti a szövetek között felhalmozódó zsír mennyiségét. Ezen tulajdonságának köszönhetõen elõsegítheti a fogyást.

A lecitin felgyorsítja a zsírok és a koleszterin átáramlását a májon, így akadályozva meg azok felhalmozódását, és segítve elő a méreganyagok kimosódását. Lecitin nélkül a zsírok felhalmozódnának a májban, ahol akadályoznák az anyagcserét.
Hasonló okokból a lecitin fontos részét képezi a zsírok emésztését végző epének Ezért aztán ha nem jutunk elegendő lecitinhez, hajlamosabbá válhatunk az epekő képződésre.

A Super Fat Burner rendszeres fogyasztása segítheti a fogyókúra sikerességét. Rendszeres testmozgással párosítva igazán látványos eredményt lehet elérni a fogyasztásával.