Eger leghangulatosabb bioboltja

A méhpempő egy igazi szuper táplálék. Az orvosok, a tudomány és a tradícionális gyógyítók által ismert eddig legösszetettebb gyógyító anyag. (a méhpempő nem tévesztendő össze a propolisszal, ami teljesen más méhészeti termék.)  

A dolgozó méhek az anyát táplálják vele, aki egész életében több ezer petét rak és 60-szor tovább él, mint a többiek.

 Minden van benne, amire a szervezetnek szüksége van: aminósavak, vitaminok, bioaktív vegyületek, ásványi anyagok, nyomelemek. Az orvosok által is elismerten a szükséges arányban. Az acetilkolin, ami egy nagyon fontos idegingerületátvivő anyag, egyedül a méhpempőben található természetes állapotában.

A Méhpempő B-komplex készítmény is egyben, mivel tartalmazza a vitamincsalád összes válfaját, így a Méhpempő az összes mentális, agyi betegségre pozitív hatást fejt ki. Emellett tartalmaz még C, D és E vitamint is, azonban a Méhpempőnek a B-komplex tartalma az igazán különleges, ezen belül is a magas pantoténsavaránya, mely anyag tudományosan bizonyított, hogy képes csökkenteni a szervezetben zajló stressz hatásokat.

 Az erek rugalmassá tételében, a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében is jó hatású lehet. 

A Méhpempő tartalmaz természetes állapotban számos ásványi anyagot, így kalcium, réz, vas, foszfor, kálium, szilícium és kén is található a pempőben. A Méhpempőt leggyakrabban kapszula, rágótabletta formájában forgalmazzák, azonban ezek a termékek mechanikai és tartósító eljárásokkal készülnek , így a Tiszta Méhpempő hatásával nem képesek felvenni a versenyt.

 A Méhpempő lényegében a méhek teje, így miként a friss tej is megromlik, ha nem tároljuk hűtőben, ugyanúgy a tiszta Méhpempő is romlásnak indul, ha hosszabb távon hűtőn kívül hagyjuk. Ennek okán a friss, tiszta Méhpempő drágább, mint a kapszulák illetve más szárított formában lévő változatok, cserébe azonban egyenesen a kaptárból kitermelt természetes, friss, feldolgozatlan anyaghoz juthatunk.