Eger leghangulatosabb bioboltja

Az ideális  hatékonyság eléréséhez legjobb keverékteák alkalmazása. Üzletünkben fitoterapeuta szakember segítségével állíthatja össze teáit. A leggyakoribb összetevők: 

Citromfű 

CitromfűAz ideges és feszült embereket megnyugtatja. Amíg a szintetikus gyógyszerek gyógyszerfüggőséghez, toxikomániához vezetnek, addig a citromfűnek ilyen kellemetlen mellékhatásai nincsenek. A legtermészetesebb élethez közel álló nyugtató.

Felhasználható az alkohol és drogelvonókúráknál is.Megszünteti az idegalapon fellépő gyomorfájdalmakat és hasmenéseket. Szívpanaszoknál is jól alkalmazható.

A citromfű kapszula és illóolaj formájában is kapható üzletünkben.

Bazsalikom 

BazsalikomElősegíti a pozitív gondolkodás beindítását és fokozását 

Galagonya

Alkotórésze a nyugtatásra alkalmazott teakeverékeknek.

A galagonya csepp és kapszula formájában is kapható üzletünkben.

Hárs

Nyugtató és idegcsillapító az álmatlanságban szenvedő gyerekek és öregek számára.

Komló

KomlóBizonyított, hogy az agykéregre és a nyújtott agyban levő reflexutakra nyugtató hatása van, mivel csökkenti a feszültséget az erekben, és csillapítja a szapora szívverést. Altató hatású.

Kapszula formájában is kapható üzletünkben. 

Levendula 

Idegerősítő, ezért alkotórésze az olyan teakeverékeknek, melyek még nem erős idegnyugtatók, hanem csak áthangolnak a pozitív működésre. 

Macskagyökér 

MacskagyökérTermészetes módon nyugtatja az idegrendszert, ezért felhasználható a motorikus nyugtalanságnál, fokozott feszültségnél, a szív pszichomotorikus zavarainál. Megteremti a természetes egyensúlyt. Jó szolgálatot tesz a szívneurózisnál, és azoknál, akiknek labilis az idegzetük, és hajlamosak rosszulléttel reagálni az időjárási változásokra. 

Orbáncfű 

OrbáncfűAntidepresszívum. Éjjeli bevizelés elleni szer. Csökkenti a nyugtalanságot, a kedélyállapot hullámzását, és elősegíti az elalvást.

Kapszula és tinktúra formájában is kapható üzletünkben. 

 

 

Szurokfű (oregánó) 

Szurokfő, másnéven oregánó„Jó Gondolat” néven is ismert, mert a pesszimizmust átváltoztatja optimizmussá.