Eger leghangulatosabb bioboltja

Az üzlet vezetője és tulajdonosa:
dr. Korózs Erika  természetgyógyász-fitoterapeuta, szakgyógyszerész:

"Gyógyszerészként jól ismerem a gyógyszerek hatásait. 
Régóta látom és tapasztalom, hogy a nagyon hasznos és jó gyógyszerek mellett milyen nagy szükség lenne az egészséges életmód népszerűsítésére és az ún. szelíd gyógymódok minél szélesebb alkalmazására.
Sokszor azt gondoljuk, hogy egy-egy tablettával semlegesíthetjük azt a sok ártalmat , ami a testünket éri ill. amit mi magunk okozunk saját magunknak. Elfelejtettük, ami az előttünk élő generációknak még természetes volt.

Szeretnék segíteni abban, hogy visszatalálhassunk a régi és jól bevált gyógymódokhoz, gyógynövényekhez. 
Teakeverékekkel sokminden megoldható, orvosolható. Forduljon hozzánk bizalommal!"

Munkatársaim célja, hogy a betérő embereknek, akik esetenként komoly problémával küzdenek segítsen, meghallgassa és kiszolgálja őket. Igyekszik megtalálni azokat a termékeket, melyek a legjobb eredménnyel használhatóak az adott helyzetben. Maga is egészségesen él, kertet művel, igyekszik maga előállítani a család táplálékait.

A Dió Gyógyfűszertár Eger leghangulatosabb bioboltja, ahol nem csak bio élelmiszereket, gyógynövényeket, bio kozmetikumokat, különféle táplálék kiegészítőket vásárolhat, de beszerezheti a gluténmentes, laktózmentes, paleo, diabetikus élelmiszerek sokaságát. Ezen felül számos egészségmegőrző, közérzetjavító tanácsot is kaphat üzletünkben.