Eger leghangulatosabb bioboltja

Szív és érrendszeri problémák

.

 A kínaiak évezredek óta kiemelkedõ minőségű „gyógynövényként” tekintenek a ganodermára. Fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít a betegségek hatékony megelõzésében.

A ganoderma különleges hatásai:

A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy „a ganoderma megõrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít”, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.

  A magas vérnyomást, az általa okozott fej- és vállfájást, valamint az érelmeszesedést is javíthatja.

 

A szőlő maggal és héjjal együtt a Föld egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcse. Az antioxidánsok fontos szerepet játszanak szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásában, az egészség megőrzésében. Fogyasztásával csökkenthető a magasvérnyomás és a szívbetegségek kockázata, segíti a szívizomzat regenrálódását.

A VINISEERA Szőlőmag mikroörlemény Innovációs díjat nyert magyar termék, mely mindenféle mesterséges anyag nélkül, kizárólag természetes módon teszi hozzáférhetővé a benne levő számtalan hatóanyagot.

A méhpempő egy igazi szuper táplálék. Az orvosok, a tudomány és a tradícionális gyógyítók által ismert eddig legösszetettebb gyógyító anyag. (a méhpempő nem tévesztendő össze a propolisszal, ami teljesen más méhészeti termék.)  

A dolgozó méhek az anyát táplálják vele, aki egész életében több ezer petét rak és 60-szor tovább él, mint a többiek.

 Minden van benne, amire a szervezetnek szüksége van: aminósavak, vitaminok, bioaktív vegyületek, ásványi anyagok, nyomelemek. Az orvosok által is elismerten a szükséges arányban. Az acetilkolin, ami egy nagyon fontos idegingerületátvivő anyag, egyedül a méhpempőben található természetes állapotában.

Az erek rugalmassá tételében, a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében is jó hatású lehet. 

A búzafűlé segíti a szívműködést, a vérképzést, jótékonyan hat az érrendszerre. Nagyon erős a gyulladáscsökkentő, méregtelenítő, salaktalanító és lúgosító hatása. Jó emésztésjavító, étvágynövelő immunrendszer erősítő.

A fekete áfonya gyümölcse stabilizálja a kollagént, fenntartja a kapilláris erek épségét, hatékony antioxidáns és a szabad gyökök megkötője, jó hatással van a kitágult hajszálerekre, visszérgyulladásra, magas vérnyomásra és az érelmeszesedésre. Segíti a látási és vaszkuláris rendellenességek (retina rendellenességei, myopia, farkasvakság) gyógyulását. Üzletünkben kapszula, ital, sűrítmény, aszalt gyümölcs, szörp és lekvár formájában kapható.

 

medvehagymaA medvehagyma és a fokhagyma jótékony hatást fejt ki a szív és érrendszer működésére, a koleszterinszint alakulására. A medvehagyma hatása erőteljesebb, a fokhagyma inkább a megelőzésben bír jelentőséggel, mint a komoly magas vérnyomás orvoslásában.

Csepp, kapszula, tea, finom csemege és medvehagymaméz formáformájában is kapható üzletünkben. 

 

 

 galagonya virágos ágvég

A galagonya virágos ágvég tonizálja a szívizmot, lassítja a gyors szívverést, tágítja a szív koszorúereit, könnyíti a szív munkáját, csökkenti a magasvérnyomást, feszültségoldó, vizelethajtó.

Tea, kapszula , oldat, különböző csemegék és galagonyaméz formájában is kapható üzletünkben.

 

fehér fagyöngyA fehér fagyöngy leveleinek és hajtásának fő hatóanyaga egy kolinszármazék segít a vérnyomás beállításában. Általában magasvérnyomásra alkalmazzák, de vérnyomásemelő hatása is van, segít ha alacsony a vérnyomás pl .: időskorban, klímaxban.

Érelmeszesedés gátló, szívnyugtató hatású.

Tea, kapszula, tabletta, lekvár és szörp formájában is kapható üzletünkben.

pásztortáskaTöbb jótékony hatása mellett vizelethajtó hatással is bír, amit fel lehet használni a méregtelenítésnél és magas vérnyomásnál. Hatékony vérzéscsillapító, gyulladáscsökkentő. Vigyázat! Angina pectorisban ellenjavalt!