Kapcsolat

Üdvözlünk a Dió Gyógyfűszertár Eger weboldalán!
Böngéssz kedvedre a feltöltött gyógynövényeink, receptjeink, illetve javallataink között! Ha kíváncsi vagy még több bejegyzésünkre, akkor pedig látogass el Facebook oldalunkra, vagy küldj nekünk üzenetet elérhetőségeink bármelyikén.

Küldj nekünk üzenetet!

Szeretnél többet megtudni a termékeinkről? Esetleg szeretnéd kikérni a tanácsunkat? Az alábbi néhány mező kitöltésével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot, mi pedig igyekszünk megválaszolni minden kérdésedet! 

Őrlemények

A Dió Gyógyfűszer üzletében számos jótékony hatású őrlemény és kivonat vár, melyek közül tapasztalt munkatársaink segítségével könnyedén kiválaszthatod majd a számodra megfelelőt!

Szárazáruk

Válogass kedvedre *mindenmentes* BIO termékeink közül! Üzletünk széleskörű kínálatában megtalálhatók a legegészségesebb cukor-, tej-, valamint húspótláshoz szükséges készítmények.

Gyógynövények

Gyógynövényeink széles skáláján idősek és fiatalok egyaránt megtalálják az igényeiknek és céljaiknak megfelelőt. Legyen szó teljesítmény növelésről, vagy egészségmegőrzésről, a Dió Gyógyfűszerre számíthatsz!

"Remek szakember gárda várja a vásárlót!"

- Németh Luca

"Szuper! :)"

- Rontó Mária

Üzletünk

Jókai Mór utca 1/A, Eger, Hungary

Telefonszám

+36 36 786 817

Nyitvatartásunk

Hétköznap:
9:00 - 18:00

Szombat:
09:00 - 13:00

Vasárnap: Zárva