Rólunk

Üdvözlünk a Dió Gyógyfűszertár Eger weboldalán!
Böngéssz kedvedre a feltöltött gyógynövényeink, receptjeink, illetve javallataink között! Ha kíváncsi vagy még több bejegyzésünkre, akkor pedig látogass el Facebook oldalunkra, vagy küldj nekünk üzenetet elérhetőségeink bármelyikén.

A Dió Gógyfűszer alapítása

2008-ban, Eger történelmi belvárosában sikerült megnyitnom, akkor még fele ekkora alapterületen kicsiny üzletünket.

Gyógyszerészként nagy boldogság volt kikerülni a gyógyszergyári világból, felfedezni és gyakorolni az alternatív gyógyítás és megelőzés lehetőségeit. Mindig is éreztem, hogy a hivatalos, nyugati orvoslás nem ad megoldást számtalan problémára és szükség lenne sokkal nagyobb figyelmet fordítani a megelőzésre. Évekig készültem, és a gyógyszerészi diplomám mellé az Egészségügyi szakképző és Továbbképző Intézet által szervezett szakmai vizsgán Fitoterapeuta képesítést szereztem.

Dió Gyógyfűszertár Eger - Bejárat

A Dió Gyógyfűszertár – Eger Ihlete

A Dió Gyógyfűszertár nevet az ihlette, hogy a diófát mindig is nagyra becsültem. Mind értékes termése, ami most nagy bajba került, mind pedig a levele, amiből értékes gyógytea készíthető jól felhasználható az egészség megvédésében és a betegségek gyógyításában. Nem utolsó sorban pedig kellemes árnyékot biztosít a nyári hőségben.

A civilizált, elkényelmesedett világunk számtalan betegséget, problémát provokál. Gyógyszerekkel meg lehet hosszabbítani az életet, de az egészségben eltöltött évek számát sokkal jobban lehet növelni megelőzéssel és gyógynövényekkel való korai beavatkozással.

Dió Gyógyfűszertár Eger - Tábla

Tapasztalataink

Tapasztalataim és képesítésem alapján várom azok megkeresését, akik szeretnének megelőzéssel, szelíd gyógymódokkal tenni azért, hogy jobban érezzék magukat. Fontos, hogy eltökéltek legyenek abban, hogy változtatnak estleges rossz szokásaikon, táplálkozásukon. Segíteni akkor lehet, ha magának is segíteni szeretne a hozzánk forduló.

Mivel a gyógyszerek hatását ismerem, a betegségekkel tisztában vagyok, tudok tanácsot adni abban, hogy az estleg szükséges gyógyszerek mellett milyen gyógynövényt, táplálékkiegészítőt szabad szedni, hogyan, mikor és mennyit. Emellett az életmódra vonatkozó tanácsaim is szakszerűek. A divatos diétákat ellenzem, mindenkor a mértékletesség és józanész vezérli útmutatásaimat.

Az Egri Televízióban is találkozhatsz velünk

Csapatunkban állandó a tudásmegosztás

Kollégáimat rendszeresen tanítom, szakmai továbbképzésben részesítem. Távollétemben, egyszerűbb estekben tudnak ajánlani, de a számukra nem ismert probléma esetén tőlem kérnek tanácsot. Az üzletben fordulhatnak hozzám, ha bent vagyok, ha nem akkor munkatársaim mindig tudják elérhetőségemet.

"Remek szakember gárda várja a vásárlót!"

- Németh Luca

"Szuper! :)"

- Rontó Mária

Üzletünk

Jókai Mór utca 1/A, Eger, Hungary

Telefonszám

+36 36 786 817

Nyitvatartásunk

Hétköznap:
9:00 - 18:00

Szombat:
09:00 - 13:00

Vasárnap: Zárva